Wij

 

Wij zijn een no-nonsense organisatie; we houden van heldere taal en korte lijnen. We zijn ons bewust van goede communicatie en persoonlijke aandacht, waardoor iedereen een persoonlijke strategie door ons aangeboden krijgt; luisteren naar uw verhaal, uw wensen en maken daarna een persoonlijk stappenplan. Geen mens of organisatie is hetzelfde, daarom bieden wij geen “standaard” advies- bemiddeling of werving & selectie, maar stemmen we alles af op uw behoeften. Wij zijn de nieuwe generatie “bemiddelaars”. We gaan niet op een A- locatie zitten wachten, wij werken “pro- actief”, zijn zeer actief op de markt, werken landelijk, hebben goede connecties met betrouwbare partijen en zien niemand als concurrent. Noem ons moderne “bemiddelaars” ; het is zaak om met de veranderende tijden mee te gaan en toekomstgericht te denken. Dankzij het internet kunnen mensen nu eenmaal meer dan vroeger. Transparantie is tegenwoordig gewenst en dat is wat wij bieden.

Het voordeel van een goede “bemiddelaar” is dat wij net iets eerder op de hoogte zijn van precies het doeltreffende advies- bemiddeling, de werving & selectie kandidaat, of de perfecte baan waar u naar op zoek bent, of treffen wij net die persoon aan waarvan wij weten dat hij of zij de baan zoekt die u ingevuld wilt hebben. Daarnaast kennen wij de markt, hebben een breed netwerk en weten we hoe te handelen.

Ook voor outsourcing en ZZP- bemiddeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen. Uw kerntaken staan weer voorop!